Menu Sluiten

Medewerkers Inkomensdienstverlening gemeente ontvangen certificaat Buddy Academie

Een bijzondere dag voor de Buddy Academie van Kansrijk Oost. Op 9 maart ontvingen 9 medewerkers Front Office Inkomensdienstverlening bij de gemeente Groningen hun certificaat Basisprogramma, bestaande uit acht trainingen. De certificaten werden uitgereikt door projectleider Marloes de Bie.

‘Werk & Inkomen van de gemeente vroeg de Buddy Academie om het gehele Basisprogramma ook voor hun medewerkers Front Office te geven’, aldus Marloes de Bie. ‘Het past in het voornemen van Werk & Inkomen om meer op maat te gaan werken. Er namen ook twee leidinggevenden aan deel. Het was een experiment en de evaluaties waren heel positief. Daarom starten we deze maand nog met gesprekken om het programma opnieuw aan te bieden aan meer medewerkers. We zijn hier echt blij mee.’

Het basisprogramma van de Buddy Academie behandelt thema’s als de gevolgen van armoedestress, laaggeletterdheid en waar liggen jouw grenzen in professionele contacten.

Op de foto medewerkers van de gemeente Groningenm Werk & Inkomen. Van links naar rechts, achter: Sara van der Woude, Dennis Barewijk, Marloes van Urk, Merel Kamies, René Hofman.
Voor: Alyssa Veit en Maikel Sanredjo. Op de foto ontbreken Jantine Blok en Rieke Smid.